چه نکاتی برای پذیرایی شام باید در نظر گرفت

خلاصه
1404/05/21

برای پذیرایی شام، نکات مهمی وجود دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک مهمانی به یاد ماندنی و لذت‌بخش را برای خود و مهمانانتان رقم بزنید. در اینجا به چند دسته از این نکات اشاره م



برای پذیرایی شام، نکات مهمی وجود دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک مهمانی به یاد ماندنی و لذت‌بخش را برای خود و مهمانانتان رقم بزنید. در اینجا به چند دسته از این نکات اشاره می‌کنم:

**1. برنامه‌ریزی و تدارکات:**

* **تعیین تعداد مهمان‌ها:** قبل از هر چیز، تعداد دقیق مهمان‌ها را مشخص کنید تا بتوانید به درستی برای غذا، نوشیدنی و فضای پذیرایی برنامه‌ریزی کنید.
* **انتخاب منو:** با در نظر گرفتن سلیقه مهمان‌ها، فصل و بودجه خود، منوی شام را انتخاب کنید. سعی کنید تنوعی در غذاها و پیش‌غذاها داشته باشید. حتماً به محدودیت‌های غذایی (مثل گیاه‌خواری، آلرژی و ...) مهمان‌ها توجه کنید.
* **تهیه لیست خرید:** با توجه به منوی انتخابی، لیست کاملی از مواد اولیه مورد نیاز تهیه کنید تا چیزی را فراموش نکنید.
* **خرید مواد اولیه:** چند روز قبل از مهمانی، مواد اولیه تازه را خریداری کنید.
* **آماده‌سازی پیش از موعد:** کارهایی مانند خرد کردن سبزیجات، تهیه سس‌ها و آماده‌سازی موادی که قابلیت نگهداری دارند را از قبل انجام دهید تا روز مهمانی استرس کمتری داشته باشید.
* **چیدمان میز:** میز شام را با سلیقه و متناسب با نوع مهمانی بچینید. از ظروف زیبا، دستمال سفره، گل و شمع استفاده کنید.
* **نوشیدنی‌ها:** انواع نوشیدنی‌های مناسب با غذا را تهیه کنید. آب، نوشابه، آبمیوه و نوشیدنی‌های گرم مانند چای و قهوه را در نظر بگیرید.
* **موسیقی:** یک لیست پخش موسیقی ملایم و مناسب برای فضای شام تهیه کنید.

**2. پذیرایی در طول مهمانی:**

* **استقبال گرم:** با روی گشاده از مهمان‌ها استقبال کنید و آن‌ها را به محل مناسب راهنمایی کنید.
* **پیش‌غذا:** پیش‌غذاها را قبل از سرو غذای اصلی آماده کنید و در دسترس مهمان‌ها قرار دهید.
* **سرو غذا:** غذا را به موقع و به صورت منظم سرو کنید. به دمای غذا و نحوه ارائه آن توجه داشته باشید.
* **نوشیدنی‌ها:** در طول شام، به طور مرتب نوشیدنی‌ها را تجدید کنید.
* **توجه به نیازهای مهمان‌ها:** به نیازهای مهمان‌ها توجه کنید و در صورت نیاز به آن‌ها کمک کنید.
* **گفتگو:** با مهمان‌ها گفتگو کنید و فضایی صمیمی و دوستانه ایجاد کنید.
* **دسر:** پس از صرف غذای اصلی، دسر و نوشیدنی‌های گرم را سرو کنید.
* **تشکر و بدرقه:** در پایان مهمانی، از مهمان‌ها تشکر کنید و آن‌ها را به گرمی بدرقه کنید.

**3. نکات مهم در انتخاب منو:**

* **تنوع:** در انتخاب غذاها، تنوع را در نظر بگیرید. از انواع گوشت، مرغ، ماهی و غذاهای گیاهی استفاده کنید.
* **سلیقه مهمان‌ها:** سعی کنید غذاهایی را انتخاب کنید که مورد پسند اکثر مهمان‌ها باشد. اگر از سلیقه غذایی مهمان‌ها اطلاع ندارید، می‌توانید از آن‌ها سوال کنید.
* **فصل:** غذاهایی را انتخاب کنید که با فصل مناسب باشند. در فصل‌های گرم، غذاهای سبک و خنک و در فصل‌های سرد، غذاهای گرم و مقوی
بهترین شرکت های تشریفات مجالس به ترتیب ستاره در سایت تشریفات فوری
شرکت تشریفات مجالس
ونوس پلاس
تهران
تشریفات مجالس
⚜️تشریفات عروس آریایی⚜️
تهران
شرکت تشریفات مجالس
بادکنک آرایی ارزان در تهران
تهران
شرکت تشریفات مجالس
تشریفات رز قرمز
شهریار
شرکت تشریفات مجالس
تشریفات مجالس دانیال
کرج
شرکت تشریفات مجالس
تشریفات کادومای
تهران


اگر شما هم شرکت تشریفات مجالس عروسی،عقد،نامزدی،تولد،جشن تولد و غیره دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «تشریفات فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن شرکت های تشریفاتی به ترتیب ستاره در سایت تشریفات فوری
09371784186 (شیراز )
09179625261 (بندر عباس)
09183624819 (اراک )
09160854457 (خرم‌آباد )
09188325446 (کرمانشاه )
09900245690 (سنندج )
09017414633 (بیرجند )
09141566100 (اردبیل )
09104941830 (اردبیل )
09358132053 (تهران)
09122330080 (لواسان)
09164145600 - ۰۹۳۸۷۲۲۶۰۴۸ -۰۹۳۹۶۳۳۶۶۱۵ (شیراز )