چه المان‌هایی در طراحی میز شام باید لحاظ شود

خلاصه
1404/06/16

طراحی میز شام فراتر از صرفاً چیدن ظروف است و هدف آن ایجاد فضایی دعوت‌کننده، زیبا و کاربردی برای لذت بردن از غذا و همراهی با مهمانان است. در اینجا المان‌های کلیدی که باید در طرا



طراحی میز شام فراتر از صرفاً چیدن ظروف است و هدف آن ایجاد فضایی دعوت‌کننده، زیبا و کاربردی برای لذت بردن از غذا و همراهی با مهمانان است. در اینجا المان‌های کلیدی که باید در طراحی میز شام در نظر گرفته شوند را بررسی می‌کنیم:

**1. عملکرد و کاربری:**

* **تعداد مهمانان:** اولین قدم، تعیین تعداد مهمانان است تا فضای کافی برای هر نفر در نظر گرفته شود.
* **نوع غذا:** نوع غذایی که سرو می‌شود تعیین می‌کند به چه ظروفی نیاز دارید (مثلاً، برای سوپ به کاسه سوپ و برای سالاد به بشقاب سالاد نیاز است).
* **سبک پذیرایی:** آیا پذیرایی رسمی است یا غیررسمی؟ این موضوع تعیین می‌کند از چه نوع ظروف، رومیزی و تزییناتی استفاده شود.

**2. چیدمان پایه:**

* **رومیزی:** رومیزی، زیربشقابی یا رانر (Runner) پایه‌ای برای چیدمان میز ایجاد می‌کنند و می‌توانند به فضا رنگ، بافت و سبک ببخشند. جنس و رنگ رومیزی باید با بقیه عناصر میز هماهنگ باشد.
* **بشقاب‌ها:**
* **بشقاب غذاخوری (Dinner Plate):** بزرگترین بشقاب است و معمولاً در مرکز قرار می‌گیرد.
* **بشقاب سالاد (Salad Plate):** کوچکتر از بشقاب غذاخوری است و معمولاً روی آن یا سمت چپ آن قرار می‌گیرد.
* **بشقاب سوپ (Soup Bowl):** روی بشقاب غذاخوری قرار می‌گیرد.
* **بشقاب نان (Bread Plate):** کوچکترین بشقاب است و معمولاً در سمت چپ و بالای چنگال قرار می‌گیرد.
* **قاشق، چنگال و چاقو:**
* **چنگال غذاخوری (Dinner Fork):** در سمت چپ بشقاب قرار می‌گیرد.
* **چنگال سالاد (Salad Fork):** اگر سالاد قبل از غذای اصلی سرو شود، سمت چپ چنگال غذاخوری قرار می‌گیرد.
* **چاقو (Knife):** در سمت راست بشقاب، با لبه تیز به سمت بشقاب قرار می‌گیرد.
* **قاشق سوپ (Soup Spoon):** در سمت راست چاقو قرار می‌گیرد.
* **قاشق چای‌خوری/قهوه‌خوری (Teaspoon/Coffee Spoon):** بالای بشقاب قرار می‌گیرد یا همراه با فنجان سرو می‌شود.
* **لیوان‌ها:**
* **لیوان آب (Water Glass):** در سمت راست و بالای چاقو قرار می‌گیرد.
* **لیوان نوشیدنی (Wine Glass):** بر اساس نوع نوشیدنی، لیوان‌های مختلف در سمت راست لیوان آب قرار می‌گیرند.
* **دستمال سفره:** دستمال سفره می‌تواند روی بشقاب، زیر چنگال یا در یک حلقه دستمال سفره قرار گیرد. جنس و نحوه تا زدن دستمال سفره می‌تواند به زیبایی میز بیافزاید.

**3. تزیینات و زیبایی‌شناسی:**

* **گل‌ها:** گل‌ها یکی از زیباترین و رایج‌ترین تزیینات میز شام هستند. از گل‌های طبیعی یا مصنوعی می‌توانید استفاده کنید. ارتفاع گل‌ها باید به گونه‌ای باشد که مزاحم دید مهمانان نشود.
* **شمع‌ها:** شمع‌ها فضایی گرم و دلپذیر ایجاد می‌کنند. می‌توانید از شمع‌های بلند،
بهترین شرکت های تشریفات مجالس به ترتیب ستاره در سایت تشریفات فوری
شرکت تشریفات مجالس
باغ سنتی افتابگردان
شیراز
09371784186
شرکت تشریفات مجالس
تشریفات مراسم بادکنک ارایی هلی شات تیزرکلیپ
یزد
09133518122
شرکت تشریفات مجالس
تشریفات مجالس و عروسی
بندر عباس
09179625261
شرکت تشریفات مجالس
تشریفات مجالس پیوند
اراک
09183624819
شرکت تشریفات مجالس
تشریفات ازدواج آسان عروسی
خرم‌آباد
09160854457
شرکت تشریفات مجالس
تشریفات وصال محمدی صفرتاصدجشن های شما
گرگان
09118346845


اگر شما هم شرکت تشریفات مجالس عروسی،عقد،نامزدی،تولد،جشن تولد و غیره دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «تشریفات فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن شرکت های تشریفاتی به ترتیب ستاره در سایت تشریفات فوری
09371784186 (شیراز )
09179625261 (بندر عباس)
09183624819 (اراک )
09160854457 (خرم‌آباد )
09188325446 (کرمانشاه )
09900245690 (سنندج )
09017414633 (بیرجند )
09141566100 (اردبیل )
09104941830 (اردبیل )
09358132053 (تهران)
09122330080 (لواسان)
09164145600 - ۰۹۳۸۷۲۲۶۰۴۸ -۰۹۳۹۶۳۳۶۶۱۵ (شیراز )
09301507925 (لواسان)
09907195707 (اصفهان)
09181111615 (همدان)
09191379490 (تهران)