- تشریفات فوری
- مرکز مقالات
- برای پذیرایی شام عروسی چه مدلهایی مناسبتر است
برای پذیرایی شام عروسی چه مدلهایی مناسبتر است
خلاصه
1404/07/16
انتخاب مدل پذیرایی شام عروسی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله: * **بودجه:** هر مدل پذیرایی هزینه متفاوتی دارد. * **تعداد مهمانها:** برخی مدلها برای تعداد زیاد مهمان م
انتخاب مدل پذیرایی شام عروسی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:
* **بودجه:** هر مدل پذیرایی هزینه متفاوتی دارد.
* **تعداد مهمانها:** برخی مدلها برای تعداد زیاد مهمان مناسبتر هستند.
* **محل برگزاری:** فضای موجود و امکانات محل برگزاری در انتخاب مدل پذیرایی تاثیرگذار است.
* **سلیقه شما و همسرتان:** مهمترین عامل، سلیقه شما و همسرتان است.
* **نوع عروسی:** رسمی، غیررسمی، سنتی یا مدرن بودن عروسی در انتخاب مدل پذیرایی تاثیرگذار است.
* **فصل برگزاری:** فصل برگزاری میتواند روی انتخاب غذاها و نوشیدنیها تاثیر بگذارد.
با در نظر گرفتن این عوامل، میتوانید از بین مدلهای مختلف پذیرایی، مناسبترین گزینه را انتخاب کنید:
**1. بوفه (Buffet):**
* **ویژگیها:** تنوع غذایی بالا، آزادی انتخاب برای مهمانها، مناسب برای تعداد زیاد مهمان.
* **مزایا:**
* تنوع غذایی زیاد: مهمانها میتوانند از بین غذاهای مختلف، آنچه را که دوست دارند انتخاب کنند.
* صرفه جویی در هزینه: به طور معمول، بوفه نسبت به سرو غذا توسط گارسون، هزینه کمتری دارد.
* مناسب برای مهمانهای با سلیقههای مختلف: همه میتوانند غذایی مطابق با سلیقه خود پیدا کنند.
* **معایب:**
* شلوغی: ممکن است صفهای طولانی در مقابل میز بوفه ایجاد شود.
* کنترل کم بر مقدار غذا: برخی مهمانها ممکن است بیش از حد غذا بکشند.
* احتمال اسراف: ممکن است غذاها دست نخورده باقی بمانند.
* **مناسب برای:** عروسیهای با تعداد مهمان زیاد، عروسیهای غیررسمی.
**2. سرو غذا توسط گارسون (Plated Dinner):**
* **ویژگیها:** رسمی و شیک، غذای از پیش تعیین شده، سرو غذا توسط گارسون.
* **مزایا:**
* رسمی و شیک: مناسب برای عروسیهای رسمی.
* کنترل بر مقدار غذا: هر مهمان مقدار مشخصی غذا دریافت میکند.
* جلوگیری از اسراف: غذاها به اندازه کافی تهیه میشوند.
* **معایب:**
* محدودیت در انتخاب غذا: مهمانها نمیتوانند از بین غذاهای مختلف انتخاب کنند.
* هزینه بالا: سرو غذا توسط گارسون معمولاً گرانتر از بوفه است.
* نیاز به فضای بیشتر: به دلیل نیاز به میز و صندلی برای همه مهمانها، به فضای بیشتری نیاز است.
* **مناسب برای:** عروسیهای رسمی، عروسیهای با تعداد مهمان کم.
**3. فینگرفود (Finger Food):**
* **ویژگیها:** غذاهای کوچک و لقمهای، مناسب برای پذیرایی ایستاده، تنوع بالا.
* **مزایا:**
* تنوع بالا: مهمانها میتوانند از بین انواع فینگرفودها انتخاب کنند.
* مناسب برای پذیرایی ایستاده: نیاز به میز و صندلی ندارد.
* ایده آل برای عروسیهای غیررسمی و کوچک.
* **معایب:**
* نیاز به تعداد زیاد فینگرفود: باید به اندازه کافی فینگرفود تهیه شود تا
* **بودجه:** هر مدل پذیرایی هزینه متفاوتی دارد.
* **تعداد مهمانها:** برخی مدلها برای تعداد زیاد مهمان مناسبتر هستند.
* **محل برگزاری:** فضای موجود و امکانات محل برگزاری در انتخاب مدل پذیرایی تاثیرگذار است.
* **سلیقه شما و همسرتان:** مهمترین عامل، سلیقه شما و همسرتان است.
* **نوع عروسی:** رسمی، غیررسمی، سنتی یا مدرن بودن عروسی در انتخاب مدل پذیرایی تاثیرگذار است.
* **فصل برگزاری:** فصل برگزاری میتواند روی انتخاب غذاها و نوشیدنیها تاثیر بگذارد.
با در نظر گرفتن این عوامل، میتوانید از بین مدلهای مختلف پذیرایی، مناسبترین گزینه را انتخاب کنید:
**1. بوفه (Buffet):**
* **ویژگیها:** تنوع غذایی بالا، آزادی انتخاب برای مهمانها، مناسب برای تعداد زیاد مهمان.
* **مزایا:**
* تنوع غذایی زیاد: مهمانها میتوانند از بین غذاهای مختلف، آنچه را که دوست دارند انتخاب کنند.
* صرفه جویی در هزینه: به طور معمول، بوفه نسبت به سرو غذا توسط گارسون، هزینه کمتری دارد.
* مناسب برای مهمانهای با سلیقههای مختلف: همه میتوانند غذایی مطابق با سلیقه خود پیدا کنند.
* **معایب:**
* شلوغی: ممکن است صفهای طولانی در مقابل میز بوفه ایجاد شود.
* کنترل کم بر مقدار غذا: برخی مهمانها ممکن است بیش از حد غذا بکشند.
* احتمال اسراف: ممکن است غذاها دست نخورده باقی بمانند.
* **مناسب برای:** عروسیهای با تعداد مهمان زیاد، عروسیهای غیررسمی.
**2. سرو غذا توسط گارسون (Plated Dinner):**
* **ویژگیها:** رسمی و شیک، غذای از پیش تعیین شده، سرو غذا توسط گارسون.
* **مزایا:**
* رسمی و شیک: مناسب برای عروسیهای رسمی.
* کنترل بر مقدار غذا: هر مهمان مقدار مشخصی غذا دریافت میکند.
* جلوگیری از اسراف: غذاها به اندازه کافی تهیه میشوند.
* **معایب:**
* محدودیت در انتخاب غذا: مهمانها نمیتوانند از بین غذاهای مختلف انتخاب کنند.
* هزینه بالا: سرو غذا توسط گارسون معمولاً گرانتر از بوفه است.
* نیاز به فضای بیشتر: به دلیل نیاز به میز و صندلی برای همه مهمانها، به فضای بیشتری نیاز است.
* **مناسب برای:** عروسیهای رسمی، عروسیهای با تعداد مهمان کم.
**3. فینگرفود (Finger Food):**
* **ویژگیها:** غذاهای کوچک و لقمهای، مناسب برای پذیرایی ایستاده، تنوع بالا.
* **مزایا:**
* تنوع بالا: مهمانها میتوانند از بین انواع فینگرفودها انتخاب کنند.
* مناسب برای پذیرایی ایستاده: نیاز به میز و صندلی ندارد.
* ایده آل برای عروسیهای غیررسمی و کوچک.
* **معایب:**
* نیاز به تعداد زیاد فینگرفود: باید به اندازه کافی فینگرفود تهیه شود تا
بهترین شرکت های تشریفات مجالس به ترتیب ستاره در سایت تشریفات فوری
اگر شما هم شرکت تشریفات مجالس عروسی،عقد،نامزدی،تولد،جشن تولد و غیره دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «تشریفات فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن شرکت های تشریفاتی به ترتیب ستاره در سایت تشریفات فوری
سایر مطالب آموزشی سایت تشریفات فوری :
- آیا شرکتهای تشریفاتی پکیج مخصوص جشن تولد دارند
- چه عکاسیهایی با شرکتهای تشریفاتی همکاری میکنند
- از کجا بفهمیم یک گلآرایی حرفهای است یا نه
- برای اجاره باغ تالار باید از چه کسی مشورت بگیریم
- آیا تشریفات میتوانند سالن عقد را هم تزئین کنند
- هزینه کلی خدمات یک شرکت تشریفاتی برای عروسی چقدر است
- تفاوت گلآرایی طبیعی و مصنوعی در مراسم چیست
- برای اجاره سفره عقد چه مدلهایی موجود است
- آیا شرکتهای تشریفاتی خدمات غذا و پذیرایی هم دارند
- چه نوع آتیشبازی برای جشن در شب مناسبتر است
- از چه لوازمی برای دکور میز کیک استفاده کنیم